Pharmaceris T Night Cream with Retinol til Uren Hud – 40ml

260,00 kr.

Få strålende og klar hud med Pharmaceris T natcreme med retinol. Reducer synligheden af urenheder og forny din hud om natten.

Med24

SKU: 6736401147356225

EAN: 5900717140073

Køb hos Med24

SKU: 6736401147356225 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
425 visninger de sidste 48 timer

Vil du gerne opleve en forvandling af din hud om natten? Pharmaceris T Night Cream with Retinol er den ultimative løsning til at transformere din urene hud og give dig en strålende og sund glød.

Med en nærende formel beriget med retinol, bekæmper denne natcreme effektivt akne, urenheder og for tidlige aldringstegn. Retinol, også kendt som vitamin A, er kendt for sine kraftfulde anti-aging egenskaber, der reducerer rynker, fine linjer og forbedrer hudens tekstur.

Pharmaceris T Night Cream er specielt formuleret til at tilpasse sig fedtet og kombineret hud, der er tilbøjelig til akne og urenheder. Den lette konsistens absorberes hurtigt af huden, hvilket giver intensiv hydrering og næring hele natten.

Når du vågner om morgenen, vil du opleve en synlig forbedring af din hud. Din teint vil være mere ensartet, porerne vil være mindre synlige, og eventuelle urenheder vil være reduceret. Du vil føle dig mere selvsikker og strålende, klar til at starte dagen med fuld tillid.

Giv din hud den kærlighed og pleje den fortjener med Pharmaceris T Night Cream with Retinol. Lad denne luksuriøse natcreme være din trofaste følgesvend i din rejse mod en smuk og sund hud. Oplev magien ved retinol og vågn op til en hud, der stråler af ungdom og vitalitet hver dag.

Yderligere information

Brand

EAN