Pharmaceris A Vita-Sensilium Ansigtscreme SPF20 – 50 ml.

132,00 kr.

Få strålende og beskyttet hud hele dagen med Pharmaceris A Vita-Sensilium Ansigtscreme SPF20. Giv din hud den omsorg, den fortjener.

Med24

SKU: 6736401149838951

EAN: 5900717163317

Køb hos Med24

SKU: 6736401149838951 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
435 visninger de sidste 48 timer

Pharmaceris A Vita-Sensilium ansigtscreme med SPF20 er din ultimative partner til at opretholde en sund og strålende hud. Denne fugtgivende og stabiliserende ansigtscreme er designet til at beskytte og pleje overfølsom og allergisk hud, der har tendens til fugttab og udtørring.

Den avancerede formel er skræddersyet til at berolige og styrke din hud, så den kan genoprette sin naturlige balance og udstråling. Med en SPF20-beskyttelse tilbyder denne creme også en effektiv skjold mod skadelige UV-stråler, der kan forårsage for tidlig ældning og skader.

Pharmaceris A Vita-Sensilium ansigtscreme trænger dybt ind i huden for at levere intensiv fugtning og næring. Den lette tekstur absorberes let og efterlader huden blød, glat og smidig hele dagen. Du vil opleve en øjeblikkelig lindring af ubehag og stramhed, samtidig med at din hud bliver styrket og revitaliseret.

Med regelmæssig brug af Pharmaceris A Vita-Sensilium ansigtscreme vil du se synlige forbedringer i din hudtilstand. Du vil nyde en mere ensartet og strålende teint, reducerede tegn på sensitivitet og en stærkere hudbarriere, der beskytter mod ydre påvirkninger.

Forkæl dig selv med den luksuriøse pleje fra Pharmaceris A Vita-Sensilium ansigtscreme og lad din hud skinne med sundhed og skønhed. Lad denne kraftfulde creme være din daglige ledsager i din skønhedsrutine og oplev en transformation, du vil elske.

Yderligere information

Brand

EAN