Ole Henriksen C-Rush Gel Creme (50 ml)

450,00 kr.

Få strålende og ungdommelig hud med Ole Henriksen C-Rush Gel Creme. Opfriskende og fugtgivende formel med C-vitamin booster din hud.

Made4men

SKU: 4885300194048865

EAN: 840026660891

Køb hos Made4men

SKU: 4885300194048865 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
420 visninger de sidste 48 timer

Ole Henriksen C-Rush Gel Creme er en revolutionerende ansigtscreme, der vil forvandle din hudplejerutine. Denne lette gel creme indeholder en potent blanding af C-vitamin og collagen, som arbejder sammen for at give dig en strålende og ungdommelig hud. Med en formel beriget med citrusekstrakter, sheasmør og rose ekstrakter, tilfører denne creme intens fugt til huden, samtidig med at den bekæmper tegn på træthed og stress.

Når du påfører denne luksuriøse gel creme, vil du straks mærke dens forfriskende og opstrammende effekt. Den lette tekstur trænger øjeblikkeligt ind i huden, hvilket efterlader den blød, glat og fuld af liv. Ole Henriksen C-Rush Gel Creme er perfekt til alle hudtyper og kan bruges både morgen og aften for at opnå optimal hydrering og udstråling.

Med regelmæssig brug af denne fantastiske creme vil du opleve en synlig forbedring af din hud. Fine linjer og rynker vil blive reduceret, og din hud vil fremstå mere jævn og ungdommelig. Ole Henriksen C-Rush Gel Creme er den ultimative løsning, hvis du ønsker en strålende hud med en sund glød.

Sæt fart på din hudplejerutine med Ole Henriksen C-Rush Gel Creme. Lad dig inspirere af dens kraftfulde ingredienser og oplev, hvordan din hud kan transformeres på blot få uger. Tag skønhed til det næste niveau med denne innovative ansigtscreme, og lad din hud skinne som aldrig før. Forkæl dig selv med det bedste, og lad Ole Henriksen C-Rush Gel Creme være det hemmelige våben i din skønhedsrutine.

Yderligere information

Brand

EAN