NEW NORDIC Wild Biotic – 60 kapsler

315,00 kr.

  • Indeholder mælkesyrebakterier
  • Bakterier fra 100 forskellige bakteriestammer
  • Bakteriestammer fra blomsterpollen, gele royale, honning og honning-dug

NEW NORDIC WILD BIOTIC – LEVENDE BAKTERIER

Wild Biotic™ er et videnskabeligt udviklet kosttilskud med en enestående mangfoldighed af levende bakterier som lever i en naturlig symbiose i den rå honning, den rå birollen og den rå honning-dug honning indsamlet i den franske alpine nationalpark Mercantour.

Honnings hemmelige egenskaber:

Et helt økosystem direkte i tarmene.
Wild Biotic™, indeholder naturlige og levende mælkesyrebakterier med forskellige bakteriestammer fra bier, der lever i symbiose med milliarder af tilføjede mikroindkapsulerede bakterier.

Wild Biotic™ er et skandinavisk udviklet mælkesyrebakterieprodukt, faktisk det eneste produkt af sin slags i hele verden.

Naturlig og levende bakterier i frisk honning

Wild Biotic kapslen indeholder det som ingen anden mælkesyrekapsel har formået: At tilføre et helt økosystem med forskellige vilde bakteriestammer, taget direkte fra naturens bier, bipollen, honning og honningdug-honning, samt tilføjede mikroindkapsulerede bakterier.

Forskning viser honnings gode egenskaber

I dag har moderne videnskab fundet sammenhængen mellem de gode egenskaber og indholdet af et fantastisk rigt økosystem af gode tarmbakterier i den rå honning.
Sammen med forskningsteamet har New Nordic gennemført et studie af bakterier i forskellige typer honning og andre biprodukter og pollen.

Helsegrossisten har 4.9 ud af 5 stjerner på Trustpilot baseret på 3.394 anmeldelser
5/5

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Be the first to review “NEW NORDIC Wild Biotic – 60 kapsler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *