Natur-Drogeriet Silica Padderokke – 150 kaps.

135,00 kr.

Få stærkere hår, hud og negle med Natur-Drogeriets Silica Padderokke kapsler. 100% naturligt og effektivt supplement. Bestil nu.

Med24

SKU: 6736400169311675

EAN: 5703137072111

Køb hos Med24

SKU: 6736400169311675 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
440 visninger de sidste 48 timer

Når det handler om at pleje vores krop, er det vigtigt at vælge de bedste og mest naturlige ingredienser. Natur-Drogeriet Silica Padderokke kapsler er et fantastisk kosttilskud, der kan være med til at styrke din sundhed og velvære på en naturlig og skånsom måde.

Disse kapsler indeholder padderokke, en urt med mange gavnlige egenskaber. Gennem koldformaling er indholdet af phytostoffer i urten bevaret, hvilket sikrer dig maksimal effektivitet og fordele. Silica Padderokke kapslerne er fra Natur-Drogeriet, et pålideligt mærke kendt for deres høje kvalitet og rene produkter.

Padderokke er kendt for sit høje indhold af silica, en vigtig mineral, der er gavnligt for hud, hår og negle. Silica er afgørende for at opretholde sunde bindevæv, og kan bidrage til at fremme en sund og strålende hud samt stærke negle og hår.

Ved at tilføje Natur-Drogeriet Silica Padderokke kapsler til din daglige rutine, kan du styrke dit helbred på en naturlig måde. De nemme at sluge kapsler gør det bekvemt at få de gavnlige egenskaber fra padderokke uden besvær.

Giv din krop det ekstra boost den fortjener med Natur-Drogeriet Silica Padderokke kapsler. Uanset om du ønsker at øge din hudpleje eller styrke dine negle og hår, så er disse kapsler det perfekte valg. Tag kontrol over din sundhed og velvære med dette naturlige kosttilskud, og oplev forskellen det kan gøre for dig.

Yderligere information

Brand

EAN