Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 45 (50 ml)

369,00 kr.

Få en fejlfri og mat hud hele dagen med Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 45. Beskytter, minimerer skinnende hud og reducerer urenheder. Bestil nu.

Made4men

SKU: 4885300193433281

EAN: 767332802619

Køb hos Made4men

SKU: 4885300193433281 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
422 visninger de sidste 48 timer

Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 45 er din redning, hvis du ønsker en fejlfri og strålende hud hver eneste dag. Denne luksuriøse og effektive formel er skabt til at bekæmpe urenheder og overskydende talg i huden, samtidig med at den matificerer og beskytter med en imponerende solfaktor på 45.

Med Murads avancerede teknologi vil din hud opleve en øjeblikkelig reduktion af glans og fedtet udseende, hvilket vil efterlade dig med en silkeblød og mat finish hele dagen. Den lette konsistens absorberes øjeblikkeligt i huden og giver øjeblikkelig beroligelse til eventuelle irriterede områder, samtidig med at den reducerer synligheden af porer og urenheder.

Denne vidundercreme er ikke kun en fugtgivende og mattificerende behandler, den er også din bedste ven, når det kommer til solbeskyttelse. Med en høj SPF 45 beskytter den din hud mod skadelige UVA- og UVB-stråler, der er ansvarlige for tidlig aldring og solskoldning. Med Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 45 behøver du aldrig bekymre dig om solskader igen, uanset om du opholder dig indendørs eller udendørs.

Tag kontrol over din hud med Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 45 og oplev en transformation, der vil løfte dit skønhedsniveau til nye højder. Lad din hud skinne med sundhed, velvære og ungdommelig glød med denne fantastiske formel, der virkelig leverer resultater. Gør dig klar til at omfavne en smuk og fejlfri hud, der fortjener at blive beundret. Med Murad er skønheden lige ved hånden.

Yderligere information

Brand

EAN