L’Oréal Paris Triple Active Day Cream Norm/Comb – 50 ml.

62,00 kr.

Oplev strålende, velplejet hud hele dagen med L’Oréal Paris Triple Active Day Cream. Den lette formel tilfører intens fugt og beskytter mod UV-stråler.

Med24

SKU: 6736400001980317

EAN: 3600520372822

Køb hos Med24

SKU: 6736400001980317 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

14 køb de sidste 30 dage.
432 visninger de sidste 48 timer

Træd ind i en verden af ultimativ hudpleje med L’Oréal Paris Triple Active Day Cream Norm/Comb. Denne vidunderlige dagcreme er skabt til at forvandle din hud og give dig en strålende, sund glød hele dagen lang. Med en let og luftig konsistens absorberes cremen let og efterlader din hud følelse af silkeblød og fugtmættet.

Den unikke formel er specielt designet til normal og kombineret hud, der har brug for en let og effektiv hydrering. Takket være ingredienser som glycerin, tilføres huden intensiv fugt i hele 24 timer for at bekæmpe tørhed og forbedre hudens elasticitet. Du vil opleve en øjeblikkelig forfriskelse, som revitaliserer din hud og giver dig en mere ensartet og strålende teint.

L’Oréal Paris Triple Active Day Cream Norm/Comb er den ultimative løsning til at opnå en sund og ungdommelig hud. Med fortsat brug vil du opleve synlige forbedringer i hudens tekstur og udseende. Din hud vil føles blødere, glattere og mere hydreret end nogensinde før. Lad denne dagcreme være din trofaste følgesvend i din daglige hudplejerutine og opnå den smukke hud du fortjener.

Giv din hud kærligheden den fortjener med L’Oréal Paris Triple Active Day Cream Norm/Comb. Oplev den ultimative luksus inden for hudpleje og se selv, hvordan din hud transformeres til et strålende og ungdommeligt udseende. Lad skønheden fra L’Oréal Paris forvandle din hudplejerutine og få øjeblikkelige resultater, som du vil elske.

Yderligere information

Brand

EAN