Lamisil creme 10 mg/ml – 30 g

149,95 kr.

Få smidige fødder med Lamisil creme 10 mg/ml. Effektiv behandling af svamp med langvarige resultater. Bestil nu og nyd sunde fødder igen.

Med24

SKU: 6736401364410379

EAN: 7046264516553

Køb hos Med24

SKU: 6736401364410379 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
430 visninger de sidste 48 timer

Lamisil creme er din løsning til effektivt at bekæmpe svampeinfektioner på huden. Denne fantastiske creme indeholder det aktive lægemiddelstof Terbinafin, som hjælper med at bekæmpe og eliminere svampeinfektioner, så din hud kan komme til at skinne klart og sundt igen.

Med Lamisil creme får du ikke kun en effektiv behandling, men også en nem og praktisk applikation. Den er let at påføre og absorberes hurtigt af huden, så du kan komme videre med din dag uden besvær. Cremen er mild og skånsom mod huden, hvilket gør den velegnet til daglig brug.

Bekæmp svampeinfektioner effektivt med Lamisil creme og få din sunde hud tilbage. Lad ikke svampeinfektioner holde dig tilbage fra at føle dig selvsikker og komfortabel i din egen hud. Med Lamisil creme kan du sige farvel til gener og ubehag forårsaget af svampeinfektioner og nyde en hud, der stråler af sundhed og velvære.

Investér i din hud og dit velvære med Lamisil creme i dag. Lad denne fantastiske creme være din partner i kampen mod svampeinfektioner og lad din hud skinne igen med sundhed og livlighed. Giv dig selv den gave at have en smuk og sund hud med Lamisil creme ved din side. Din hud fortjener det bedste, så giv den omsorg og behandling med Lamisil creme, og oplev en forvandling, du vil elske.

Yderligere information

Brand

EAN