Jordan Tandpasta Fresh Breath – 75 ml

14,00 kr.

Oplev frisk ånde hele dagen med Jordan Tandpasta Fresh Breath. Formel med langvarig friskhed og beskyttelse. Gør dit smil strålende.

Med24

SKU: 6736400001853075

EAN: 7046110031070

Køb hos Med24

SKU: 6736400001853075 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 køb de sidste 30 dage.
432 visninger de sidste 48 timer

Med Jordan Tandpasta Fresh Breath får du ikke kun en almindelig tandpasta, du får en oplevelse af renlighed, friskhed og selvtillid. Denne fantastiske tandpasta er skabt til at løfte din tandplejerutine til et helt nyt niveau. Med en forfriskende smag af mint efterlader Jordan Tandpasta Fresh Breath din mund følelsen ren og din ånde frisk i op til 12 timer.

Den klinisk testede formel er beriget med zink, som aktivt reducerer dårlig ånde og sikrer, at du kan føle dig selvsikker hele dagen. Slip af med bekymringerne om dårlig ånde og gå gennem dagen med selvtillid og lethed, velvidende at din ånde er frisk og ren.

Med Jordan Tandpasta Fresh Breath får du ikke bare en almindelig tandpasta, du får et værktøj til at opretholde din mundhygiejne på det højeste niveau. Den effektive formel beskytter dine tænder mod plak og tandsten, samtidig med at den giver dig en forfriskende oplevelse hver gang du børster tænder.

Giv din mund den opmærksomhed den fortjener, og skab sunde tandplejevaner med Jordan Tandpasta Fresh Breath. Lad dig fortrylle af den forfriskende smag og den langvarige friskhed, og oplev hvordan en simpel tandpasta kan forvandle din daglige rutine til et øjeblik af velvære og renlighed. Med Jordan Tandpasta Fresh Breath er fremtiden for din mundhygiejne lys og frisk.

Yderligere information

Brand

EAN