John Masters Shampoo med Balsam Zink and Sage – 236 ml

247,00 kr.

Forkæl dit hår med John Masters shampoo og balsam: effektiv rensning og fugtgivende pleje med naturlige ingredienser. Opnå en sund og skinnende manke.

Med24

SKU: 6736400091967327

EAN: 669558002593

Køb hos Med24

SKU: 6736400091967327 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

21 køb de sidste 30 dage.
433 visninger de sidste 48 timer

John Masters Shampoo med Balsam Zink and Sage er en delikat skønhedsoplevelse pakket ind i en enkelt flaske. Denne 2-i-1 shampoo og balsam er specielt designet til at tackle tør hovedbund og skabe balance i dit hår og hovedbund. Med en beriget formel af zink og salvie, arbejder dette luksuriøse produkt for at behandle kløe og skæl, samtidig med at det nænsomt renser og fugter håret.

Den praktiske kombination af shampoo og balsam gør denne JOHN Masters Organics-produkt til en livredder for travle dage, hvor du har brug for effektiv hårpleje i én enkelt flaske. Salvie tilfører en beroligende og opfriskende aroma, der skaber en spa-lignende oplevelse, hver gang du bruger produktet.

Med nøje udvalgte økologiske ingredienser kan du være sikker på, at du giver dit hår den bedste behandling muligt. Denne shampoo og balsam kombinerer effektiviteten af to produkter i ét, hvilket sparer dig tid og efterlader dit hår blødt, sundt og glansfuldt.

Udover at behandle din hovedbund og hår, bidrager zink og salvie også til at styrke og beskytte håret mod miljømæssige skader og frie radikaler. Du vil føle dig opfrisket og revitaliseret efter hver brug, mens dit hår bliver næret og styrket dybt indefra.

Forkæl dig selv og dit hår med John Masters Shampoo med Balsam Zink and Sage – en skønhedsrutine, der ikke kun plejer dit hår, men også skaber en sanselig og beroligende oplevelse, hver gang du bruger den. Lad denne 2-i-1 shampoo og balsam være nøglen til sundt og velplejet hår, der skinner med naturlig skønhed.

Yderligere information

Brand

EAN