Isntree Hyaluronic Acid Sun Stick SPF50+ PA++++ – 22 g.

179,00 kr.

Få nem og effektiv solbeskyttelse på farten med Isntree Hyaluronic Acid Sun Stick. Beskyt din hud mod solens skadelige stråler med høj faktor SPF50+ og PA++++. Let at påføre og perfekt til at have med i tasken. Opplev frisk og hydreret hud hele dagen.

Med24

SKU: 6736401597451933

EAN: 8809686384228

Køb hos Med24

SKU: 6736401597451933 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
427 visninger de sidste 48 timer

Forestil dig at være omfavnet af varmen fra en strålende sol, samtidig med at din hud er beskyttet mod skadelige UV-stråler. Isntree Hyaluronic Acid Sun Stick SPF50+ PA++++ er din ultimative følgesvend til at opretholde en sund og ungdommelig hud, uanset hvor du bevæger dig hen.

Denne solcreme i stift-form giver dig en problemfri påføring af solbeskyttelse, så du kan nyde solens stråler uden bekymringer. Med den høje faktor SPF50+ og PA++++ er du sikret en effektiv beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler, der kan forårsage for tidlig ældning af huden og solskader.

Isntree har beriget denne solstick med hyaluronsyre, som effektivt tilfører din hud intensiv fugt, samtidig med at den styrker hudens barriere. Dette efterlader din hud hydreret, smidig og strålende hele dagen lang. Vær forberedt på at opleve en forbedret hudtekstur og glød, mens du beskytter den mod miljømæssige påvirkninger.

Den lette og ikke-fedtede konsistens af solcremen gør den ideel til daglig brug før makeup eller alene. Den praktiske størrelse gør det nemt at have den med dig på farten, så du kan genanvende solbeskyttelsen, når det er nødvendigt. Du vil elske den glatte og behagelige påføring, der absorberes øjeblikkeligt af huden og efterlader ingen hvide rester.

Gør Isntree Hyaluronic Acid Sun Stick SPF50+ PA++++ til din uvurderlige partner i kampen for smuk og sund hud. Lad solen skinne på din hud uden bekymringer, og lad din naturlige skønhed skinne gennem solens stråler med et strålende og strålende udseende. Tag kontrol over din hudpleje med en solcreme, der ikke kun beskytter, men også plejer din hud, så du kan omfavne solen med tillid og glæde.

Yderligere information

Brand

EAN