Tilbud

IsaDora LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK – 51 BARE PINK

77,50 kr.

Få fyldige læber med IsaDora LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK. Formel med plejende ingredienser og smukke farver. Opnå det perfekte look i dag.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500202380906

EAN: 7317851111513

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500202380906 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

19 køb de sidste 30 dage.
435 visninger de sidste 48 timer

IsaDora LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK i nuancen 51 Bare Pink er det ultimative værktøj til at skabe drømmelæber med volumen og perfekt form. Dette fantastiske læbestift kommer i en smuk rosa nuance, der fremhæver dine læbers naturlige skønhed og giver dig et frisk og ungdommeligt udseende.

Med IsaDora LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK kan du skabe en fyldig effekt og forme dine læber præcis, som du ønsker det. Den cremede formel glider let på læberne og efterlader en smuk, blød finish, der holder hele dagen. Med denne læbestift kan du skabe alt fra en subtil hverdagslook til en glamourøs aftenmakeup.

Den tilhørende IsaDora Sculpting Lipliner er vandfast og perfekt til at definere dine læber og sikre, at din læbestift sidder perfekt hele dagen. Sammen danner de to produkter det ideelle contour sæt til dine læber, så du altid kan være sikker på at have en smuk læbefarve, der holder.

Giv dine læber noget ekstra med IsaDora LIP DESIRE SCULPTING LIPSTICK i nuancen 51 Bare Pink og lad dine læber tale for sig selv. Uanset om du er til en naturlig og blid makeup eller en mere dramatisk effekt, vil denne læbestift bringe dine læber i centrum og fuldende dit look med elegance og stil. Oplev selv den magi, denne fantastiske læbestift kan skabe, og lad dine læber stråle med IsaDora.

Yderligere information

EAN