HICKAP Ultra-Light Daily Sun Cream SPF50 – 50 ml.

269,00 kr.

Beskyt din hud mod solens skadelige stråler med HICKAPs lette Daily Sun Cream. Med SPF50 og en ultra-let formel er det en uundværlig del af din daglige rutine.

Med24

SKU: 6736400822030503

EAN: 7350124791326

Køb hos Med24

SKU: 6736400822030503 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
431 visninger de sidste 48 timer

HICKAP Ultra-Light Daily Sun Cream er din huds ultimative beskyttelse mod solens skadelige stråler, samtidig med at den tilfører intens fugt og pleje til din hud. Med en imponerende solfaktor på 50 er denne dagcreme perfekt til daglig brug, uanset om du opholder dig indendørs eller udendørs.

Den lette konsistens af HICKAP Ultra-Light Daily Sun Cream gør den behagelig at påføre og absorberes hurtigt af huden uden at efterlade en fedtet eller klæbrig fornemmelse. Du behøver ikke bekymre dig om huden føles tung eller tilstoppet, da denne dagcreme er designet til at lade din hud ånde frit og bevare sin naturlige balance.

Med en innovativ formel beskytter HICKAP Ultra-Light Daily Sun Cream effektivt mod både UVA- og UVB-stråler, hvilket minimerer risikoen for solskader, for tidlig ældning og pigmentforandringer. Så næste gang du bevæger dig ud i solen, kan du være tryg ved, at din hud er i gode hænder.

Den indbyggede fugtgivende egenskab i denne dagcreme hjælper med at genopbygge hudens naturlige fugtbalance og styrke dens forsvar mod en tør og træt udseende hud. Du vil opleve en fornyet glød og friskhed, som varer hele dagen, takket være HICKAP Ultra-Light Daily Sun Creams nærende ingredienser.

Opdag en ny dimension af hudpleje med HICKAP Ultra-Light Daily Sun Cream og giv din hud den kærlighed og beskyttelse den fortjener. Lad solen skinne, mens din hud stråler af sundhed og velvære med denne unikke dagcreme i din daglige rutine. Din hud vil takke dig for det.

Yderligere information

Brand

EAN