Faaborg Pharma Marselis original – 1000 ml

292,00 kr.

Oplev luksuriøs og beroligende pleje med Faaborg Pharma Marselis original. Forkæl din hud med en unik og naturlig sammensætning.

Med24

SKU: 6736400760605161

EAN: 5705847000934

Køb hos Med24

SKU: 6736400760605161 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

23 køb de sidste 30 dage.
433 visninger de sidste 48 timer

Faaborg Pharma Marselis original er en vidunderlig creme, der er skabt til at pleje huden hos hele familien. Denne klassiske formel er beriget med nærende ingredienser, som giver intens fugt og pleje til både normal og tør hud. Med en generøs mængde på 1000 ml får du masser af produkt til at forkæle din hud med.

Den fyldige og rige konsistens af Faaborg Pharma Marselis original cremen glider let på huden og trænger dybt ind for at fugte og blødgøre selv de tørreste områder. Uanset om du har brug for ekstra omsorg til dine hænder, fødder, albuer eller andre tørre områder, så er denne creme det ideelle valg.

Med Faaborg Pharma Marselis original cremen kan du skabe din helt egen spa-oplevelse derhjemme. Lad dens skønne duft og luksuriøse tekstur transportere dig til en tilstand af ren afslapning og velvære. Du vil føle dig som om du får en luksuriøs behandling hver gang du bruger denne fantastiske creme.

Denne alsidige creme er perfekt til daglig brug for hele familien. Både børn og voksne vil nyde godt af dens nærende egenskaber, der efterlader huden blød, smidig og sund. Lad Faaborg Pharma Marselis original cremen blive en fast del af din skønhedsrutine, og oplev fordelene ved at have velplejet hud året rundt.

Investér i din huds sundhed og velvære med Faaborg Pharma Marselis original cremen i dag. Lad dens enestående formel forvandle din hud og booste din selvtillid. Giv dig selv og din familie den bedste pleje med denne skønne creme, og oplev forskellen fra første anvendelse.

Yderligere information

Brand

EAN