Eucerin Dermopurifyer Oil Control mattifying fluid – 50 ml.

110,00 kr.

Få perfekt mat hud hele dagen med Eucerin Dermopurifyer Oil Control mattifying fluid. Reducerer synligheden af porer og kontrol over talgproduktion. Tiltrækker let til sig uden at fedte, perfekt til fedtet og uren hud.

Med24

SKU: 6736401045902619

EAN: 4005800182037

Køb hos Med24

SKU: 6736401045902619 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 køb de sidste 30 dage.
431 visninger de sidste 48 timer

Eucerin Dermopurifyer Oil Control mattifying fluid er din ultimative løsning til at kontrollere og pleje din kombinerede eller fedtede hud. Denne lette dagcreme er specielt designet til at reducere overskuddet af talg, samtidig med at den fugter og beskytter din hud.

Med en skræddersyet formel, der indeholder Licochalcone A, en potent antioxidant, hjælper denne creme med at berolige og reducere rødme på din hud. Den matte finish giver dig et glat og fejlfrit udseende hele dagen. Du vil elske følelsen af silkeblød hud, mens du effektivt bekæmper uønsket glans.

Eucerin Dermopurifyer Oil Control mattifying fluid er dermatologisk testet og fri for parabener og parfume, hvilket gør den velegnet til selv den mest sensitive hud. Den lette tekstur absorberes øjeblikkeligt uden at efterlade en fedtet eller klæbrig fornemmelse, hvilket gør den ideel til brug under makeup.

Opdag fordelene ved at tilføje Eucerin Dermopurifyer Oil Control mattifying fluid til din daglige hudplejerutine. Lad din hud skinne uden at skinne, og genvind selvtilliden med en smuk og mat finish hele dagen. Forkæl din hud med den pleje, den fortjener, og lad Eucerin være din pålidelige partner i kampen mod overskydende talg og glans. Gør din hud glad og sund med Eucerin Dermopurifyer Oil Control mattifying fluid.

Yderligere information

Brand

EAN