Emla creme 5 g. + 2 forbindinger

56,25 kr.

Forkæl din hud med Emla creme og oplev hurtig smertelindring. Perfekt til at reducere ubehag ved nåle og mindre kirurgiske indgreb.

Med24

SKU: 6736400198505337

EAN: 7046263882499

Køb hos Med24

SKU: 6736400198505337 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

18 køb de sidste 30 dage.
427 visninger de sidste 48 timer

Emla creme 5 g. + 2 forbindinger er dit ultimative valg, når det kommer til effektiv lokalbedøvelse før mindre medicinske indgreb. Med en velrenommeret formel indeholdende de aktive lægemiddelstoffer lidocain og prilocain, er denne creme designet til at minimere ubehag og smerte under forskellige procedurer.

Den unikke sammensætning af Emla creme trænger hurtigt ind i huden og blokerer smertesignaler, så du kan føle dig rolig og afslappet under behandlingen. Den medfølgende forbinding sikrer, at cremen forbliver på det påførte område og giver en jævn og kontrolleret virkning.

Uanset om du skal have fjernet en modersvamp, få foretaget en mindre kirurgisk indgreb eller have udført en injektion, kan Emla creme 5 g. + 2 forbindinger være din pålidelige ledsager. Med dens pålidelige og dokumenterede resultater har dette produkt vist sig at være en gamechanger for dem, der ønsker en smertefri oplevelse.

Ikke nok med at Emla creme er effektiv, den er også let at bruge. Påfør blot en rigelig mængde creme på det ønskede område og dæk det med den medfølgende forbinding. Lad cremen virke i det angivne tidsrum, og oplev derefter en næsten smertefri oplevelse under din procedure.

Tag kontrollen over din smerte med Emla creme 5 g. + 2 forbindinger og oplev en ny form for komfort under medicinske indgreb. Lad ikke smerte stå i vejen for dit velbefindende; lad Emla creme være din partner på vejen mod smertefrihed og ro. Tillad dig selv fornøjelsen af at gennemgå behandlinger uden angst eller smerte med dette enestående produkt. Prioriter din komfort og oplev forskellen med Emla creme 5 g. + 2 forbindinger i dag.

Yderligere information

Brand

EAN