Embryolisse Filaderme Emulsion – 75 ml.

152,00 kr.

Forkæl din hud med Embryolisse Filaderme Emulsion. En luksuriøs og fugtgivende emulsion, der efterlader huden blød og strålende.

Med24

SKU: 6736402047020639

EAN: 3350900001759

Køb hos Med24

SKU: 6736402047020639 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
428 visninger de sidste 48 timer

Embryolisse Filaderme Emulsion er den ultimative redning til din ekstra tørre hud. Denne rige creme er en næringsbombe, der genopfylder og reparerer huden med alle de nødvendige lipider og næringsstoffer. Den arbejder effektivt på at opretholde hudens naturlige balance og styrke dens egen beskyttende barriere.

Med en unik formel beriget med Aloe vera, hjælper Embryolisse Filaderme Emulsion med at berolige og lindre selv den mest tørre og irriterede hud. Cremen trænger dybt ind i hudens lag, hvilket resulterer i en synligt forbedret hudtekstur og elasticitet. Du vil straks opleve en beroligende effekt, der efterlader din hud blød, glat og sund.

Denne 75 ml tube er perfekt til at have med dig overalt, så du altid kan give din hud den nødvendige pleje den fortjener. Embryolisse Filaderme Emulsion er dermatologisk testet og fri for parabener, hvilket gør den velegnet til selv den mest følsomme hud.

Giv din hud kærligheden den fortjener med Embryolisse Filaderme Emulsion. Lad din hud skinne med sundhed og vitalitet, og nyd den blødhed og glathed, som denne fantastiske creme giver dig. Invester i din hud i dag, og oplev forskellen med Embryolisse.

Yderligere information

Brand

EAN