Ducray Keracnyl PP+ Cream – 30 ml.

126,00 kr.

Få smuk, klar hud med Ducray Keracnyl PP+ Cream. Den effektive formel reducerer urenheder og forebygger akne. Opnå en fejlfri teint.

Med24

SKU: 6736401890344029

EAN: 3282770141320

Køb hos Med24

SKU: 6736401890344029 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
431 visninger de sidste 48 timer

Ducray Keracnyl PP+ Cream er din ultimative løsning mod bumser, urenheder og ardannelser. Med sin kraftfulde formel bestående af patenteret Myrtacine® og Vitamin PP, arbejder denne creme målrettet på at rense og pleje din hud på en skånsom måde.

Myrtacine® har en unik evne til at bekæmpe bakterier, der forårsager acne, samtidig med at den reducerer overskydende talgproduktion. Dette hjælper med at forhindre dannelse af nye urenheder og bumser, samtidig med at det beroliger og genopretter huden.

Vitamin PP, også kendt som niacinamid, har antiinflammatoriske egenskaber, der hjælper med at reducere rødme og irritation forårsaget af acne. Det hjælper også med at forbedre hudens tekstur og mindsker synligheden af ardannelser, hvilket giver dig en mere jævn og fejlfri hudtone.

Den lette tekstur af Ducray Keracnyl PP+ Cream absorberes hurtigt i huden uden at efterlade en fedtet eller klæbrig følelse. Dette gør den ideel til brug både dag og nat.

Uanset om du har fedtet, kombineret eller følsom hud, kan du nyde fordelene ved denne creme, der er skånsom nok til daglig brug, men stærk nok til at bekæmpe selv de mest genstridige acne-udbrud.

Gør dig klar til at opleve en forbedring i din hudkvalitet med Ducray Keracnyl PP+ Cream. Lad ikke acne stå i vejen for din selvtillid. Lad denne creme være din redning og vej til en klarere, sundere og smukkere hud. Forkæl din hud med det bedste og se resultaterne for dig selv.

Yderligere information

Brand

EAN