Tilbud

Dr. Hauschka Body moisturizer regenerating • 150ml.

312,00 kr.

Forkæl din hud med den luksuriøse Dr. Hauschka Body Moisturizer Regenerating. Med nærende ingredienser og en skøn duft, vil din hud stråle.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088436633

EAN: 4020829008410

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970502088436633 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

24 køb de sidste 30 dage.
432 visninger de sidste 48 timer

se og jojobaolie bidrager til at genoprette hudens elasticitet og fremmer en sund hudbarriere.

Dr. Hauschka Body Moisturizer Regenerating er ikke bare en almindelig fugtighedscreme – det er en oplevelse for sanserne og en gave til din hud. Lad dig forføre af den berusende duft af rose, appelsin, ædeltræ og vanilje, der omfavner dig ved hver påføring. Denne luksuriøse creme er skabt til at stimulere hudens naturlige regenerationsproces og efterlade din hud glat og fast.

Med en unik kombination af nærende ingredienser som jojobaolie, candelillavoks og mange andre naturlige ekstrakter genopretter og styrker Dr. Hauschka Body Moisturizer Regenerating din huds elasticitet. Din hud vil føles revitaliseret og opstrammet, samtidig med at den dybe fugtighed bidrager til en sund hudbarriere.

I en travl hverdag er det vigtigt at forkæle sig selv med små øjeblikke af velvære, og Dr. Hauschka Body Moisturizer Regenerating gør netop det. Med sin lette og luksuriøse konsistens absorberes cremen øjeblikkeligt af huden og efterlader den silkeblød og velduftende hele dagen.

Giv din hud kærlighed og pleje, den fortjener med Dr. Hauschka Body Moisturizer Regenerating. Lad dig fortrylle af den naturlige skønhed og kraften fra naturens egne ingredienser, og mærk en fornyet glød og elasticitet i din hud. Forkæl dig selv med denne luksuriøse creme, og lad din hud stråle af velvære og sundhed hver eneste dag.

Yderligere information

EAN