Dermalogica Prisma Protect SPF 30 – 50 ml.

518,00 kr.

Beskyt din hud med Dermalogica Prisma Protect SPF 30. Let tekstur, fugtgivende og beskyttende mod UV-stråler. Gør din hud strålende.

Med24

SKU: 6736400214393711

EAN: 666151030671

Køb hos Med24

SKU: 6736400214393711 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
433 visninger de sidste 48 timer

skadelige UVA- og UVB-stråler for at beskytte din hud mod solskader. Med sin lette og silkebløde konsistens absorberes cremen hurtigt af huden og efterlader den blød og fugtet hele dagen.

Dermalogica Prisma Protect SPF 30 er ikke bare en almindelig solcreme. Den indeholder avancerede teknologier, der går ud over blot at beskytte mod solen. Cremen indeholder bl.a. Intelligent Drone-teknologi, som aktiveres af synligt lys for at øge hudens naturlige luminositet og give dig en strålende og ungdommelig glød.

Den unikke formulering af antioxidantrige ingredienser som hvid te-ekstrakt og salvie beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger og frie radikaler, som kan forårsage tidlig ældning af huden. Dermalogica Prisma Protect SPF 30 er derfor ikke kun en solcreme, men også en forebyggende og beskyttende behandling for din hud.

Med denne luksuriøse 2-i-1 fugtighedscreme kan du nyde solens stråler uden at bekymre dig om solskader eller tidlig ældning af din hud. Dermalogica Prisma Protect SPF 30 er velegnet til alle hudtyper og kan bruges både som en del af din daglige hudplejerutine eller som en base under din makeup.

Investér i din hud og beskyt den mod solens skadelige stråler med Dermalogica Prisma Protect SPF 30. Din hud fortjener det bedste, og med denne innovative solcreme kan du opnå en sund, strålende og ungdommelig hud, der vil skinne med naturlig skønhed.

Yderligere information

Brand

EAN