CCS Nourishing Hand Cream – 200 ml

39,00 kr.

Forkæl dine hænder med CCS Nourishing Hand Cream. Lækker pleje, der hurtigt absorberes og efterlader huden blød og smidig.

Med24

SKU: 6736401163683611

EAN: 7315982865916

Køb hos Med24

SKU: 6736401163683611 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

15 køb de sidste 30 dage.
429 visninger de sidste 48 timer

CCS Nourishing Hand Cream er din redningsmand, når det kommer til pleje af tørre og ru hænder. Denne luksuriøse håndcreme er skabt til at give dine hænder den ultimative næring og pleje, så de altid fremstår bløde, glatte og velplejede.

Med en generøs mængde på 200 ml får du rigeligt med produkt til at forkæle dine hænder dagligt. CCS Nourishing Hand Cream er beriget med fugtgivende olier og karbamid, der arbejder i harmoni for at tilføre intens fugt og pleje til selv de mest tørre og trætte hænder.

Den luksuriøse konsistens af håndcremen absorberes hurtigt i huden uden at efterlade en fedtet eller klæbrig fornemmelse. Du vil straks mærke, hvordan din hud føles blødere og smidigere efter påføring.

Uanset om du arbejder manuelt, udsætter dine hænder for hårdt vejr eller bare ønsker at forkæle dig selv med lidt ekstra pleje, vil CCS Nourishing Hand Cream være din trofaste følgesvend. Lad dig fortrylle af den skønne duft og den effektive pleje, som denne håndcreme tilbyder.

Tag hånd om dine hænder og giv dem den omsorg, de fortjener med CCS Nourishing Hand Cream. Lad dine hænder skinne med sundhed og velvære, og nyd forvandlingen fra tørre og ru hænder til silkebløde vidundere. Embracér dit indre håndmodel, og lad CCS Nourishing Hand Cream være din nøgle til smukke og velplejede hænder hver dag.

Yderligere information

Brand

EAN