Bioderma Sensibio DS+ Soothing Purifying Cream – 40 ml.

127,00 kr.

Oplev øjeblikkelig beroligelse med Bioderma Sensibio DS+ cremen. Reducerer rødme og irritation effektivt. Perfekt til sensitiv hud.

Med24

SKU: 6736401197542433

EAN: 3401397240470

Køb hos Med24

SKU: 6736401197542433 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
428 visninger de sidste 48 timer

Bioderma Sensibio DS+ Soothing Purifying Cream er den ultimative løsning til dig med sensitiv hud, der oplever skældannelse og rødme. Tag din hudplejerutine til næste niveau med denne beroligende creme, der virkelig går ind og transformerer din hud.

Med en unik formel, der er skabt specielt til at berolige og rense sensitiv hud, vil Bioderma Sensibio DS+ cremen give dig den lindring, du har længtes efter. Den lette tekstur absorberes hurtigt af huden og efterlader den følelsen af fugtighed og velvære.

Med nøje udvalgte ingredienser som zink, en naturlig antiinflammatorisk, og ekstrakt af lakridsrod, der beroliger og styrker hudens naturlige barriere, vil Bioderma Sensibio DS+ cremen give dig den optimale pleje, din hud fortjener.

Uanset om du har sensitiv hud generelt eller kun oplever rødme og skællende områder lejlighedsvis, vil denne creme kunne hjælpe dig med at genoprette balancen i din hud. Brug den som en del af din daglige hudplejerutine eller som en akut behandling, når din hud har brug for ekstra pleje.

Tilføj Bioderma Sensibio DS+ Soothing Purifying Cream til din hudplejerutine i dag og oplev, hvordan denne fantastiske creme kan forvandle din hud og give dig den smukke, roligt udstråling, du fortjener.

Yderligere information

Brand

EAN