Bioderma Atoderm Nutritive – 40 ml.

134,00 kr.

Oplev intensiv fugtpleje til tør og sensitiv hud med Bioderma Atoderm Nutritive. Beriget med nærende ingredienser for blød og sund hud.

Med24

SKU: 6736401675791111

EAN: 3401399373008

Køb hos Med24

SKU: 6736401675791111 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

23 køb de sidste 30 dage.
431 visninger de sidste 48 timer

ture applikation, der absorberer hurtigt og efterlader huden blød og næret i lang tid.

Ønsker du at byde din tørre og irriterede hud velkommen til øjeblikkelig lindring og intens fugt, så er Bioderma Atoderm Nutritive det ideelle valg for dig. Denne nærende creme er skabt til at tilføre intens fugt, pleje og beskyttelse til tør og sensitiv hud. Med dens unikke kombination af sheasmør og avocadoolie hjælper den med at genoprette hudens naturlige fugtbalance og styrke hudbarrieren.

Den lette tekstur gør cremen behagelig at påføre og absorberes hurtigt af huden uden at efterlade en fedtet eller klæbrig fornemmelse. Dermed kan du nyde øjeblikkelig lindring og næring, mens din hud føles blød og velplejet hele dagen lang.

Uanset om du har tør hud på kroppen eller i ansigtet, vil Bioderma Atoderm Nutritive give din hud den næring, den har brug for. Brug den dagligt som en del af din hudplejerutine, og oplev, hvordan din hud bliver blødere, smidigere og mere strålende over tid.

Forkæl dig selv og din hud med Bioderma Atoderm Nutritive – den ultimative løsning til tør og sensitiv hud. Lad dig inspirere af naturens kraft og lad din hud stråle med sundhed og velvære. Giv din hud kærligheden og plejen, den fortjener med denne næringsrige og beroligende creme, der vil revolutionere din hudplejerutine.oplevel Bioderma Atoderm Nutritives effektive formel og vær forberedt på at se og føle en markant forandring i din hud. En investering i din hud er en investering i din velvære – og med Bioderma Atoderm Nutritive får du det bedste af det bedste.

Yderligere information

Brand

EAN