Tilbud

Beauté Pacifique Body Lotion All skin types – 200 ml.

Original price was: 259,00 kr..Current price is: 224,00 kr..

Oplev en luksuriøs body lotion fra Beauté Pacifique, der plejer og genopretter din hud med effektive ingredienser. Perfekt til alle hudtyper.

Med24

SKU: 6736401009339881

EAN: 5705676002482

Køb hos Med24

SKU: 6736401009339881 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

22 køb de sidste 30 dage.
440 visninger de sidste 48 timer

Tag en pause fra hverdagens travlhed og forkæl dig selv med den luksuriøse Beauté Pacifique Body Lotion. Denne fantastiske body lotion er skabt til at give din hud den ultimative pleje og næring, så du kan føle dig velplejet og smuk hver dag.

Med en let og behagelig konsistens glider denne body lotion let på huden og absorberes hurtigt, hvilket efterlader din hud dejligt blød og smidig. Beriget med en kraftfuld kombination af vitamin A, C og E samt squalane, tilfører den ikke kun fugt, men hjælper også med at lindre og pleje huden på dybere niveauer.

Denne body lotion er velegnet til alle hudtyper, så uanset om du har tør, normal eller sensitiv hud, kan du trygt bruge denne lotion til at genoprette hudens naturlige balance og sundhed. Den let parfumerede duft efterlader en behagelig og forfriskende aroma på huden, som vil løfte dit humør og give dig en følelse af total velvære.

Med Beauté Pacifique Body Lotion får du ikke bare en almindelig fugtighedscreme, du får en heloplevelse af skønhed, velvære og forkælelse. Lad dig inspirere af den luksuriøse formulering og den nærende pleje, og giv din hud det, den fortjener. Skab øjeblikke af ren forkælelse og lad din hud stråle med vitalitet og velvære. den ultimative beauty-oplevelse venter på dig, så giv din hud kærligheden tilbage med Beauté Pacifique Body Lotion.

Yderligere information

Brand

EAN