Tilbud

Beauté Pacifique Bio-Dermabrasion Peeling Wipes – 30 stk.

Original price was: 229,00 kr..Current price is: 195,00 kr..

Få en strålende hud med Beauté Pacifique Bio-Dermabrasion Peeling Wipes – Effektivt og skånsomt peelingprodukt til hjemmebrug.

Med24

SKU: 6736401009339621

EAN: 5705676002406

Køb hos Med24

SKU: 6736401009339621 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

23 køb de sidste 30 dage.
439 visninger de sidste 48 timer

Beauté Pacifique Bio-Dermabrasion Peeling Wipes er det ultimative produkt til en smuk og strålende hud. Disse revolutionerende renseklude er nøjagtigt det, din hud har brug for til at opnå en fornyet glød og en glat tekstur. Med en kombination af effektive ingredienser, herunder AHA-syrer og enzymer, hjælper disse klude med at minimere døde hudceller, ujævnheder og fine linjer, og lader din hud føles frisk og ungdommelig.

Forestil dig at opleve en luksuriøs spa-behandling derhjemme hver dag med Beauté Pacifique Bio-Dermabrasion Peeling Wipes. Disse klude er designet til at skånsomt exfoliere huden uden at irritation, hvilket gør dem velegnede til selv den mest sensitive hud. Du vil opleve en forbedret hudtekstur, mindsket porer og en mere ensartet hudtone med regelmæssig brug af disse praktiske klude.

Det bedste ved Beauté Pacifique Bio-Dermabrasion Peeling Wipes er deres bekvemmelighed og effektivitet. Du kan nemt tage dem med dig på farten til at friske din hud op når som helst og hvor som helst. Den luksuriøse formulering vil forkæle din hud og give den den kærlighed og pleje, den fortjener.

Tag din hudplejerutine til det næste niveau med Beauté Pacifique Bio-Dermabrasion Peeling Wipes og lad din skønhed skinne med en strålende og fejlfri teint. Dine venner vil undre sig over din ungdommelige glød, og du vil føle dig selvsikker og smuk hver dag. Kast dig ud i en verden af luksus og skønhed med disse fantastiske peeling wipes fra Beauté Pacifique – din hud vil takke dig.

Yderligere information

Brand

EAN