Beardsley Shampoo – Shampoo til Skæg (Verbena Lime – 236 ml)

139,95 kr.

Forkæl dit skæg med vores Beardsley shampoo med frisk duft af verbena og lime. Få et velplejet skæg med en blød og ren følelse.

Made4men

SKU: 4885300194047971

EAN: 0608887869101

Køb hos Made4men

SKU: 4885300194047971 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

25 køb de sidste 30 dage.
440 visninger de sidste 48 timer

Beardsley Shampoo er det ultimative valg for mænd, der sætter pris på et velplejet skæg. Med sin unikke blanding af naturlige ingredienser, er denne skægshampoo skabt til at give dit skæg den optimale pleje og næring.

Verbena Lime duften vil forkæle dine sanser og efterlade dit skæg med en forfriskende og behagelig aroma hele dagen. Den lette konsistens gør det nemt at skabe et luksuriøst skum, der effektivt renser og revitaliserer både skægget og huden under.

Med Beardsley Shampoo kan du sige farvel til tørhed, kløe og irritation. Den skånsomme formel er skabt specielt til skægget og vil efterlade det blødt, glansfuldt og let at style. Den naturlige sammensætning betyder, at du kan stole på, at du kun bruger de bedste ingredienser på din hud og skæg.

Samtidig med at pleje, rense og blødgøre skægget, tilfører Beardsley Shampoo også en friskhed og vitalitet, der vil løfte dit look til nye højder. Uanset om du har kort eller langt skæg, vil dette produkt være din trofaste følgesvend i din daglige skægrutine.

Tag din skægpleje til det næste niveau med Beardsley Shampoo – oplev den ultimative luksus og velvære, mens du forkæler dit skæg med den bedste pleje. Forkæl dig selv med denne uundværlige skægshampoo og lad dit skæg skinne som aldrig før.

Yderligere information

Brand

EAN