Balade en Provence Solid Post Shave for Men – 32 g.

119,95 kr.

Opdag Balade en Provence Solid Post Shave for Men – En luksuriøs og naturlig måde at pleje din hud efter barbering. Feel the difference.

Med24

SKU: 6736401916604511

EAN: 3770023147125

Køb hos Med24

SKU: 6736401916604511 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

23 køb de sidste 30 dage.
429 visninger de sidste 48 timer

Vær klar til at opleve en ny æra af barbering med Balade en Provence Solid Post Shave for Men. Denne unikke aftershave bar er skabt til den moderne mand, der værdsætter kvalitet, omtanke og enkelhed i sit daglige plejeritual. Med en blanding af naturlige ingredienser som kakaosmør, kokossmør og carnaubavoks, vil denne aftershave bar berolige, pleje og fugte din hud efter barbering.

Forestil dig at opleve den glatte fornemmelse af denne lækre aftershave bar, der let glider over din hud og efterlader den blød, smidig og velduftende. Den delikate duft vil forføre dine sanser og skabe en stemning af luksus og velvære i dit badeværelse. Med Balade en Provence Solid Post Shave for Men kan du sige farvel til irriteret hud, indgroede hår og tørhed – og goddag til en komfortabel og behagelig barbering hver gang.

Den solide form gør denne aftershave bar ideel til rejser og ture på farten, da den er let at pakke og ikke risikerer at lække i din toilettaske. Du kan med god samvittighed være sikker på, at produktet er miljøvenligt og bæredygtigt produceret, da Balade en Provence vægter respekt for naturen og bæredygtighed i alle led af deres virksomhed.

Giv dig selv den bedste start på dagen med Balade en Provence Solid Post Shave for Men og lad dig forkæle af dens luksuriøse ingredienser og beroligende egenskaber. Lad denne aftershave bar blive din trofaste følgesvend i din daglige plejerutine og oplev forskellen ved at vælge et produkt, der både passer på din hud og vores planet.oplevelse med Balade en Provence Solid Post Shave for Men.

Yderligere information

Brand

EAN