Bagemix til boller m chiafrø Ø

44,95 kr.

Bagemix til saftige og sunde boller med lækre chiafrø. Nem og hurtig bagning med økologiske ingredienser. Perfekt til morgenbordet.

Helsam

SKU: 5481200195450441

EAN: 5701058004150

Køb hos Helsam

SKU: 5481200195450441 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 køb de sidste 30 dage.
435 visninger de sidste 48 timer

Hvis du drømmer om at kunne nyde lækre og velsmagende boller, som samtidig er sundere og glutenfri, så er vores økologiske bagemix til boller med chiafrø det perfekte valg for dig. Med denne unikke blanding kan du let og hurtigt bage dine egne luftige og smagfulde boller fyldt med næringsrige chiafrø.

Denne bagemix er skabt med kærlighed til både smag og sundhed. Økologiske ingredienser af højeste kvalitet er omhyggeligt udvalgt for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse. Chiafrøene tilføjer en dejlig knasende struktur og beriger bollerne med ekstra næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, antioxidanter og fibre.

At bage dine egne boller behøver ikke at være besværligt. Med vores bagemix er det en leg at skabe perfekte boller hver gang. Du skal blot følge de enkle instruktioner på pakken og inden længe vil du blive belønnet med friskbagte boller, der dufter fantastisk og smager endnu bedre.

Glutenfri kost behøver ikke at være kedelig. Med vores bagemix kan alle få glæde af at nyde lækre boller uden at gå på kompromis med smagen og kvaliteten. Denne bagemix er velegnet til dem, der lider af glutenintolerance eller blot ønsker at reducere deres indtag af gluten.

Uanset om du er en erfaren bagemester eller nybegynder i køkkenet, vil vores bagemix forvandle din bageoplevelse og give dig stolthed over dine hjemmebagte kreationer. Tag skridtet mod en sundere og velsmagende livsstil med vores økologiske bagemix til boller med chiafrø – din krop og smagsløg vil takke dig for det.

Yderligere information

Brand

EAN