Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme – 50 ml

120,00 kr.

Opdag hemmeligheden bag en strålende hud med Avivir Aloe Vera Anti-Wrinkle Day Creme. 100% økologisk aloe vera og effektiv anti-age pleje.

Med24

SKU: 6736401791696901

EAN: 5708751363003

Køb hos Med24

SKU: 6736401791696901 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

20 køb de sidste 30 dage.
434 visninger de sidste 48 timer

Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme er din hemmelige våben til at opnå en ungdommelig og strålende hud hver eneste dag. Med en unik blanding af de mest kraftfulde ingredienser, kan denne luksuriøse dagcreme transformere din hudplejerutine og efterlade din hud med et forynget udseende.

Denne opstrammende anti-age-dagcreme er formuleret med det fineste sheasmør og glucuronsyre, som arbejder sammen om at reducere synligheden af fine linjer og rynker. Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme er designet til at give din hud den ultimative pleje og beskyttelse mod aldringstegn, samtidig med at den efterlader huden gennemfugtet og smidig hele dagen.

Med en let og silkeblød konsistens smelter denne creme øjeblikkeligt ind i huden og efterlader ingen olieret eller klistret følelse. Den absorberes hurtigt og giver din hud et friskt og ungdommeligt udseende. Du vil føle dig strålende og selvsikker, når du ved, at din hud er beskyttet og plejet på bedst mulig vis.

Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme er velegnet til alle hudtyper og kan bruges som en effektiv base under din makeup. Med regelmæssig brug vil du kunne se synlige resultater, som din hud bliver fastere, glattere og mere strålende. Giv din hud den kærlighed og pleje, den fortjener, med denne fantastiske anti-age-dagcreme fra Avivir.

Tag skønhedsverdenen med storm og lad din hud skinne med ungdommelig vitalitet med Avivir Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme. Gør denne creme til en uundværlig del af din daglige hudplejerutine, og lad din skønhed stråle.

Yderligere information

Brand

EAN