Av̬ne Cicalfate+ Repairing Protective Creme Р40 ml.

69,00 kr.

Forkæl din hud med Avène Cicalfate+ Repairing Protective Creme. Hurtig heling og beskyttelse til tør og irriteret hud. Perfekt til sensitiv hud.

Med24

SKU: 6736401924846955

EAN: 3282770204667

Køb hos Med24

SKU: 6736401924846955 Category:
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

13 køb de sidste 30 dage.
428 visninger de sidste 48 timer

Avène Cicalfate+ Repairing Protective Creme er din redningskrans til sensitiv og irriteret hud. Den unikke formel er skabt til at reparere, beskytte og berolige din hud på en måde, du aldrig har oplevet før.

Denne creme er mere end bare en almindelig hudplejeprodukt. Den er blevet designet med Avène’s innovative teknologi for at kunne trænge dybt ned i huden og arbejde på at helbrede selv de mest skrøbelige hudtyper. Værsgo’ at sige farvel til rødme, irritation og tørhed – Avène Cicalfate+ Repairing Protective Creme er her for at redde dagen.

Forestil dig at kunne fjerne alle dine bekymringer omkring din sensitiv hud med blot én creme. Denne creme indeholder en kraftfuld blanding af ingredienser, der arbejder i harmoni for at reparere hudens naturlige barriere, forhindre yderligere irritation og genoprette hudens sundhed på rekordtid.

Men det stopper ikke her. Med Avène Cicalfate+ Repairing Protective Creme kan du også nyde fordelene ved en beskyttende barriere, der holder din hud beskyttet mod ydre påvirkninger såsom forurening og ekstreme vejrforhold. Dette er ikke bare en creme – det er din nøgle til en strålende og sund hud, som du altid har drømt om.

Så hvad venter du på? Lad Avène Cicalfate+ Repairing Protective Creme være din trofaste følgesvend i din rejse mod en sund og smuk hud. Giv din hud den kærlighed og pleje, den fortjener, og lad denne fantastiske creme vise dig vejen til et liv med strålende hud. Din hud vil takke dig for det.

Yderligere information

Brand

EAN