Tilbud

Annemarie Börlind LL Reg. Cleansing Milk • 150ml.

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 224,00 kr..

Forkæl din hud med Annemarie Börlind LL Reg. Cleansing Milk – en skånsom og effektiv rensemælk, der efterlader din hud ren og frisk.

Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195229341

EAN: 4011061006586

Køb hos Helsegrossisten.dk

SKU: 5970500195229341 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

13 køb de sidste 30 dage.
466 visninger de sidste 48 timer

Annemarie Börlind LL Regeneration Cleansing Milk er den ultimative løsning til din tørre og fugtfattige hud over 30 år. Denne luksuriøse rensemælk er din vej til en strålende og ungdommelig hud, der stråler af sundhed og vitalitet. Rensemælken er designet til at rense din hud for partikler, urenheder og makeup, samtidig med at den tilfører dybdegående fugt og næring med sine botaniske ingredienser.

Den lette og cremede konsistens af rensemælken gør den perfekt til daglig brug, da den effektivt fjerner makeup og snavs fra din hud uden at udtørre den. Du vil opleve, hvordan din hud føles ren, frisk og velplejet efter hver eneste brug af denne skønne rensemælk. Med LL Regeneration Cleansing Milk kan du forkæle din hud med de bedste naturlige ingredienser, der arbejder i harmoni med din hud for at genoprette dens naturlige balance og glød.

Beriget med nærende planteekstrakter og vitaminer, giver denne rensemælk din hud en boost af fugt, der efterlader den blød, smidig og næret. Den milde formel er skånsom mod din hud, samtidig med at den effektivt fjerner urenheder og revitaliserer din hud på celleniveau. Med regelmæssig brug af LL Regeneration Cleansing Milk vil du opnå en synligt forbedret hudtekstur og en strålende hudtone, der afspejler din naturlige skønhed indefra og ud.

Tag skridtet mod en sundere og smukkere hud ved at investere i Annemarie Börlind LL Regeneration Cleansing Milk. Lad denne luksuriøse rensemælk være starten på din hudplejerutine og oplev selv de fantastiske fordele ved at pleje din hud med de bedste ingredienser, naturen har at tilbyde. Giv din hud den kærlighed og pleje, den fortjener, og lad den skinne med en uforlignelig glans og vitalitet, der kun kan opnås med produkter af højeste kvalitet som LL Regeneration Cleansing Milk fra Annemarie Börlind.

Yderligere information

EAN