Algenist Blue Algae Vitamin C Skinclarity Bright Serum – 30 ml.

575,00 kr.

Opnå strålende hud med Algenist Blue Algae Serum. Formuleret med vitamin C og blå alger for en klarere og mere ensartet hudtone.

Med24

SKU: 6736401170125389

EAN: 818356022122

Køb hos Med24

SKU: 6736401170125389 Categories: ,
Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende forhandlere - flere gange dagligt

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

23 køb de sidste 30 dage.
505 visninger de sidste 48 timer

Algenist Blue Algae Vitamin C Skinclarity Bright Serum er skabt til dig, der ønsker en strålende og ensartet hudtone. Dette innovative serum er beriget med vitamin C udvundet af spirulina, som er kendt for sine kraftfulde antioxidante egenskaber. Spirulina er en blågrøn alge, der er rig på næringsstoffer og essentielle mineraler, som nærer og revitaliserer huden på dybden.

Med Algenist Blue Algae Vitamin C Skinclarity Bright Serum kan du opleve en synlig forbedring af din hud. Serummet hjælper med at reducere synligheden af ujævnheder, mørke pletter og pigmentering, hvilket resulterer i en mere ensartet og strålende hudtone. Den lette og silkebløde konsistens absorberes hurtigt af huden, og efterlader den fugtet, opfrisket og strålende.

Uanset om du har problemer med hyperpigmentering, solskader eller bare ønsker at opnå en sund og ungdommelig glød, så er Algenist Blue Algae Vitamin C Skinclarity Bright Serum det perfekte valg for dig. Tilføj dette serum til din daglige hudplejerutine og lad din hud skinne med ungdommelig vitalitet.

Med regelmæssig brug af Algenist Blue Algae Vitamin C Skinclarity Bright Serum kan du se frem til en forbedret hudtekstur, reduktion af fine linjer og rynker samt en generel boost af din hudens sundhed og udstråling. Lad dette serum være din hemmelige våben til en strålende og smuk hud, fuld af vitalitet og livsglæde.oplevelse en hud med strålende vitalitet og ungdommelig glød.

Yderligere information

Brand

EAN